Eräkurjet Pietarsaari ry

Vanhempain ilta

22.9.2009 klo. 18.00

Eräkurjet järjestää vanhempain illan sudenpentu- ja seikkailijaikäisten vanhemmille 22.9.2009 kello 18.00 alkaen. Vanhempain ilta järjestetään Eräkurkien kololla Kristiinankatu 3:ssa.

Asialistalla mm. yleistä asiaa partiotoiminnasta ja lippukunnan toiminnasta. Tilaisuus on osittain tarkoitettu keskustelutilaisuudeksi, jossa laumanjohtajat ja sudenpentujen ja seikkailijoiden vanhemmat keskustelevat yhdessä vanhempia askarruttavista asioista. Tilaisuudessa on lisäksi paikalla Partiotuki ry:n edustajia. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.


Partiotuki ry on partiolaisten vanhempien oma juttu

Yhdistyksen päätarkoitus on tukea partiotoimintaa sekä taloudellisesti, että työpanoksellamme. Rahaa tarvitaan mm.Kolon vuokraan, Pörkenäsin kämpän ylläpitoon ja yhteiskuljetusten kustannuksiin. Toivomme, että mahdollisimman monet voivat osallistua johonkin tempaukseemme. Osallistumalla tuet suoraan partiolaisia! Apusi on tärkeä! Lisää tietoa asiasta kuulet vanhempain illassa

Tervetuloa!

Syysterveisin
Sudenpentu/seikkailijaosasto ja Partiotuki ry:n johtokunta

Partiolaiseksi?

Kiinnostaako sinua partioharrastus? Lähde mukaan toimintaamme.
Lue lisää


Suurin osa sivuston dokumenteista julkaistaan PDF -tiedostomuodossa.
Katsellaksesi näitä dokumentteja täytyy koneellesi olla asennettuna PDF-lukuohjelma.
Jollei koneellesi ole asennettuna sopivaa ohjelmaa, voit esimerkiksi asentaa ilmaisen Adobe reader ohjelman tiedostojen lukemista varten.