Eräkurjet Pietarsaari ry



Jussin Jotos ja Paavon Polku

Perinteikäs kesäyön haikki Kalajoella
5.-6.6.2009

Kilpailun tulokset

Jussin Jotos ja Paavon Polku Logo

Jussin Jotos ja Paavon Polku eivät ole perinteisiä partiotaitokilpailuja vaan avoimia kaikille kiinnostuneille. Tehtävät ovat leikkimielisempiä kuin pt-kilpailuissa eivätkä kaikki välttämättä liity partiotoimintaan saati erätaitoihinkaan. Kilpailu toteutetaan yön yli kestävänä haikkina.

Kilpailussa on kaksi sarjaa, joista vaativampi kilpasarja kulkee nimellä Jussin Jotos ja nuoremmillekin kisaajille sopiva rentosarja Paavon Polku. Sarjojen eroina ovat tehtävämäärät sekä haikin pituus.

Kilpailun teemana oli musiikkipiireissä tunnettu Abba. Näin ollen monissa tehtävissä oli aiheena joko Abba tai musiikki yleensä.

Eräkurkia kilpailussa edusti kolme vartiota Jussin Jotoksella eli niin sanotussa kilpasarjassa. Jussin Jotoksen vartiot koostuivat 2-3:sta yli 15-vuotiasta. Jälleen kerran innokkaita kisaamaan lähtijöitä riitti ja lippukuntaa edustaneet vartiot koostuivat täysin lippukunnan omista nuorista yhtä Härmäläistä vahvistusta lukuunottamatta.

Kisaamaan lähteneiden perusteella menestystäkin oli odotettavissa ja tulihan sitä. Tuulten sankarit -vartio sijoittui kolmanneksi, Romanttiset retkeilijät 1 neljänneksi ja Romanttiset retkeilijät 2 seitsemänneksi.

Partiolaiseksi?

Kiinnostaako sinua partioharrastus? Lähde mukaan toimintaamme.
Lue lisää


Suurin osa sivuston dokumenteista julkaistaan PDF -tiedostomuodossa.
Katsellaksesi näitä dokumentteja täytyy koneellesi olla asennettuna PDF-lukuohjelma.
Jollei koneellesi ole asennettuna sopivaa ohjelmaa, voit esimerkiksi asentaa ilmaisen Adobe reader ohjelman tiedostojen lukemista varten.