Eräkurjet Pietarsaari ryPartiolaisten adventtikalenterit taas myynnissä

Adventtikalenteri 2009

Partiolaisten adventtikalenteri on siivittänyt suomalaista joulunodotusta jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Kampanja on tärkeä tuki partiolaisille ja sitä myyvät kaikki partiolaiset 7-vuotiaista sudenpennuista lähtien. Suurin osa myyntituotosta jää paikallisten lippukuntien toiminnan tukemiseen. Adventtikalenterin hinta on 6 euroa.

Erityisen adventtikalenterista tekee se, että ensimmäinen kalenterinluukku avataan aina ensimmäisenä adventtina, vuonna 2010 siis 28. marraskuuta. Kalenterin kääntöpuolelta löytyy joka joulu uusi joulutarina ja tietoa partiotoiminnasta.

Jälleen on aika pakata partiokassit täyteen adventtikalentereita ja suunnata myyntireissulle. Varainhankinnan lisäksi kampanjasta saa takuulla hyvän mielen – sekä itselle että kalenterin ostajalle!

Adventtikalenteri on siivittänyt suomalaista joulunodotusta kuuden vuosikymmenen ajan. Suomalaiset partiotytöt toivat kalenteriperinteen maahamme vuonna 1947. Sen jälkeen partiolaisten adventtikalenteri on ilmestynyt joka vuosi. Vuosikymmenten saatossa se on voittanut pysyvän sijan suomalaisten jouluperinteessä – ja sydämissä.

Eräkurkien kalenteritonttuna häärii
Eeva-Kaarina Aaltonen
0400-924 848

Kaikki partiolaisten adventtikalenterit vuodesta 1947 vuoteen 2010 löytyvät kalenterigalleriasta.

Suomen Partiolaiset

Partiolaiseksi?

Kiinnostaako sinua partioharrastus? Lähde mukaan toimintaamme.
Lue lisää


Suurin osa sivuston dokumenteista julkaistaan PDF -tiedostomuodossa.
Katsellaksesi näitä dokumentteja täytyy koneellesi olla asennettuna PDF-lukuohjelma.
Jollei koneellesi ole asennettuna sopivaa ohjelmaa, voit esimerkiksi asentaa ilmaisen Adobe reader ohjelman tiedostojen lukemista varten.