Eräkurjet Pietarsaari ryPartiolaisten adventtikalenterit taas myynnissä

Adventtikalenteri 2009

Partiolaisten adventtikalenteri on siivittänyt suomalaista joulunodotusta jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Kampanja on tärkeä tuki partiolaisille ja sitä myyvät kaikki partiolaiset 7-vuotiaista sudenpennuista lähtien. Suurin osa myyntituotosta jää paikallisten lippukuntien toiminnan tukemiseen. Adventtikalenterin hinta on 6 euroa.

Jälleen on aika pakata partiokassit täyteen adventtikalentereita ja suunnata myyntireissulle. Varainhankinnan lisäksi kampanjasta saa takuulla hyvän mielen – sekä itselle että kalenterin ostajalle!

Tämän vuoden kalenterissa seikkaillaan tonttumaassa, jossa vanha Reino-tonttu pyrkii parhaansa mukaan saamaan kaikki joulukortit ajoissa postiin. Mukana menossa ovat myös pikkutontut Maisa ja Vili, jotka päätyvät auttamaan Reino-tonttua hänen urakassaan. Kalenterin on tänä vuonna kuvittanut Timo Kästämä.

Uudet Varainhankinta-merkit!

Tänä vuonna adventtikalenterikampanjan voi yhdistää myös ohjelman tekemiseen. Sudenpennuille ja seikkailijoille on tehty kokonaan uudet merkit, Varainhankinta – jälkimerkki ja Varainhankinta-taitomerkki. Lisäksi kaikki ikäkaudet voivat tehdä kampanjaan liittyen yksittäisiä aktiviteetteja, jotka on muokattu adventtikalenteriteemaan sopiviksi.

Adventtikalenteri on siivittänyt suomalaista joulunodotusta kuuden vuosikymmenen ajan. Suomalaiset partiotytöt toivat kalenteriperinteen maahamme vuonna 1947. Sen jälkeen partiolaisten adventtikalenteri on ilmestynyt joka vuosi. Vuosikymmenten saatossa se on voittanut pysyvän sijan suomalaisten jouluperinteessä – ja sydämissä.

Eräkurkien kalenteritonttuna häärii
Eeva-Kaarina Aaltonen
0400-924 848

Kaikki partiolaisten adventtikalenterit vuodesta 1947 vuoteen 2009 löytyvät kalenterigalleriasta.

Suomen Partiolaiset

Partiolaiseksi?

Kiinnostaako sinua partioharrastus? Lähde mukaan toimintaamme.
Lue lisää


Suurin osa sivuston dokumenteista julkaistaan PDF -tiedostomuodossa.
Katsellaksesi näitä dokumentteja täytyy koneellesi olla asennettuna PDF-lukuohjelma.
Jollei koneellesi ole asennettuna sopivaa ohjelmaa, voit esimerkiksi asentaa ilmaisen Adobe reader ohjelman tiedostojen lukemista varten.